Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysiotherapie Jetten

Samen werken we elke dag keihard om onze cliënten de beste fysiotherapeutische zorg te leveren.
Fysiotherapie Jetten heeft een unieke en multi-inzetbare behandelmethode ontwikkeld: de SET-methode®.  Dit is een veelzijdige aanpak waarbij we kijken naar alle aspecten van de gezondheidsdriehoek.

Dus niet alleen naar de spieren en gewrichten (biomechanisch), maar ook naar de organen (biochemisch) en de psychische (bio-psychosociaal) invloeden.

Op deze manier worden de klachten altijd persoonlijk en bij de bron aangepakt en kan het lichaam sneller herstellen. Het overgrote deel van onze cliënten is binnen 4 tot 6 behandelingen klachtenvrij en blijft dit ook op langere termijn.

De SET-methode® is bovendien een effectieve manier om preventief (nieuwe) klachten te voorkomen. De cliënt heeft de keuze om alleen met algemene fysiotherapie en/of andere disciplines  in het zorgaanbod te worden behandeld of met het totaalconcept inclusief de SET-methode®. Op deze manier heeft de cliënt altijd de gelegenheid om zelf te kiezen en eigen regie te houden over de manier van behandelen.

Werken bij Fysiotherapie Jetten is keuze hebben uit meer dan alleen fysiotherapie. Wij zijn een zorg bedrijf in hart en nieren maar niet doorsnee. We hebben een duidelijke missie, visie, strategie en een ijzersterke drive om echt het verschil te maken. Wij zien kansen, staan open voor verandering, en groeien en ontwikkelen elke dag.

Over Fysiotherapie Jetten

Fysiotherapie Jetten is ooit begonnen als eenmanspraktijk met maar één missie; “mensen echt beter maken’. Maar het gaat verder dan dat!

We investeren niet alleen in de gezondheid van onze cliënten, maar ook in jou groei en ontwikkeling. Iedereen is ergens goed in, graag gaan we samen met jou aan de slag om te ontdekken waar jou kracht ligt. Onze visie van groei zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en zin om te leren.  Daardoor zijn onze praktijken stimulerende en dynamische werkplekken.

Omdat we meer zijn dan een doorsnee fysiotherapiepraktijk kunnen we je tal van kansen en mogelijkheden aanbieden.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren