Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

FYGO | Uitzenden, Werving en Selectie van Fysiotherapeuten

Waarom FYGO?

Wellicht heeft u nog niet de juiste kandidaat kunnen vinden via FysioVacature of u heeft er al wel een gevonden welke u graag flexibel in zou willen zetten.

FYGO is specialist in het vast of flexibel aanleveren van fysiotherapeuten personeel en we hebben een persoonlijke en professionele werkwijze. Afhankelijk van uw wensen zoeken wij naar hooggekwalificeerde fysiotherapeuten en we worden aanbevolen door de initiatiefnemer van FysioVacature.

We ontzorgen uw praktijk

Het kost vaak veel tijd om gekwalificeerd personeel te vinden. Laat deze zoektocht aan ons over. Wij weten de weg en u heeft uw handen vrij heeft om de praktijk te kunnen managen. Bovendien kunt u uw personeel zeer flexibel via ons inzetten.

Vast dienstverband

Onze dienstverlening voor fysiotherapeuten op weg naar een vaste aanstelling is veelomvattend. Samen met u formuleren wij een gewenst profiel en zullen wij u in contact brengen met geschikte kandidaten.
Hebben wij de ideale kandidaat nog niet in onze database? Dan gaan wij actief op zoek naar de ideale (verbijzonderde) fysiotherapeut voor uw organisatie.

Flexibel dienstverband

Heeft u meer behoefte aan het tijdelijk en flexibel inhuren van fysiotherapeuten? FYGO biedt deze mogelijkheid (bijvoorbeeld via Payrolling). Het aantal fysiotherapeuten die flexibel willen werken neemt toe. Wij kunnen uw capaciteitsproblemen eenvoudig uit handen nemen door de flexibele inzet van uw personeel.

Praktijkovername

Lekker met pensioen of andere toekomstige plannen? Denkt u erover om binnen nu en 2 jaar uw maatschapdeel of praktijk te verkopen? FYGO vindt de ideale opvolger voor uw praktijk!

Neem gerust contact met ons op

Benieuwd wat we nog meer kunnen bieden? Neem contact op met ons!
Bezoek onze website op www.fygo.nl en bel onze recruiters op 013-5821680

LEES VERDER OP FYGO.NL

Vacature van de dag Bekkenfysiotherapeut
  • Leerdam
  • parttime
  • HBO
  • vast
Meld me aan Vacaturemelder
Altijd op de hoogte van actuele vacatures, deel je cv en wordt zo gevonden door werkgevers
Ervaringen van bezoekers Centrum voor fysio en manuele therapie Tongelre
We zijn heel positief.We hebben de vacature ook op andere sites geplaatst mn Fontys en fysionet, waarop geen reactie is gekomen. Hennie Cox