Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Ook KNGF fysiotherapeuten vinden de meeste actuele vacatures en kandidaten op FysioVacature

Welkom op FysioVacature, de vacaturesite die voor de fysiotherapeut werkt.

Al sinds 2004 serveren we vacatures voor de fysiotherapeut via onze vacaturebank maar ook via Facebook, Twitter, LinkedIn, de vacaturemelder, de communitypagina Fysionieuws.nl en natuurlijk de vacaturemelder die maandelijks ruim 100.000 emails naar kandidaten mailt.

Inschrijven is geheel gratis, zowel voor de kandidaat als voor de werkgever en dat zal altijd zo blijven.

Voor werkzoekenden

Kandidaten kunnen zelfstandig een profiel aanmaken en daar een cv aan toevoegen. De vacaturemelder zetten we standaard al voor je aan en je kunt deze desgewenst, net als je profiel, altijd aanpassen.
Je kunt je al inschrijven als je fysiotherapie studeert, als je bent afgestudeerd en aan het begin van je carrière staat maar ook als je al een baan hebt want er is altijd een betere baan!

In de vacaturebank zul je voornamelijk vacatures in Nederland terugvinden maar evengoed ook vacatures buiten de landsgrenzen. Je kunt ze eenvoudig terugvinden op de kaart en je kunt in je profiel aangeven of je ontvankelijk bent voor een buitenland avontuur.

Handig zoeken
Waar wil je aan de slag? Start met de plaats waar je graag zou willen werken en geef eventueel extra variabelen (specialismen, contracttype, etc.) in waar jouw voorkeur naar uitgaat. Het systeem zet de vacatures dan automatisch in een handige volgorde.
Bekijk de eerste vacature, is deze intererssant? Je kunt eenvoudig met de pijltjes door het aanbod bladeren. Vacatures die jij interessant vindt kun je opslaan bij je favorieten als je bent ingelogd op de website.

Solliciteren
Je kunt ook solliciteren via de website, de werkgever ontvangt dan automatisch ook je cv met motivatiebrief. De werkgever ontvangt automatisch een attendering van je sollicitatie en kan deze teruglezen op de website.

Gevonden worden
Heb je je profiel openbaar en heb je een actief cv dan kun je ook gevonden worden door werkgevers die op zoek zijn naar een nieuwe collega. De werkgever kan via de website contact met je zoeken. Je kunt je profiel ook op inactief zetten. Werkgevers kunnen je dan niet vinden maar je kunt wel zelf op zoek naar een (andere) baan. Je kunt er ook voor kiezen om je gegevens af te schermen. Werkgevers zien wel je competenties maar niet je naam en contactgegevens.

Voor werkgevers

Werkgevers kunnen ook zelfstandig een account voor hun praktijk of instelling aanmaken en beheren. Pas wanneer het profiel volledig is ingevuld, kan er een vacature worden aangemeld.

Betaalplannen
Vacatures worden tegen betaling op de website geplaatst en verder verspreid en we bieden verschillende betaalplannen aan. U kunt kiezen voor een abonnement of een losse plaatsing met of zonder TOPJOB vermelding. Abonnementen starten altijd met een iDEAL betaling en worden daarna jaarlijks automatisch geïncasseerd tenzij u uw abonnement voortijdig heeft opgezegd.

Verspreiding van de vacature
Alle vacatures worden beoordeeld nadat ze zijn afgerekend. Dat doen we doorgaans al binnen 1 uur. Mocht uw vacature na een dag nog niet online verschijnen, neem dan even contact met ons op. De cv's kunt u direct bekijken en de vacature staat binnen een half uur automatisch zowel op onze Facebookpagina en onze Twitterpagina. Het is natuurlijk aan te raden om uw eigen vacature ook te verspreiden via Social Media, gebruik hiervoor de knoppen naast de vacature.
We mailen uw vacature ook middels onze vacaturemailer. Vaak bereiken we 600 tot 800 kandidaten met 1 vacature. We sturen dan ook ruim 100.000 mailtjes per maand en bereiken daarmee ook de kandidaten die graag op de hoogte blijven maar niet per direct een nieuwe baan zoeken (waarschijnlijk hebben ze al een baan maar zijn wel ontvankelijk voor een beter aanbod).

Zoeken in de profielen
Als u een vacature heeft geplaatst dan kunt u ook kandidaat-profielen bekijken en reageren op kandidaten. Hiervoor heeft u een krediet gekregen. Elke bezichtiging gaat van uw krediet af. U kunt wel meerdere malen hetzelfde cv bekijken zonder dat van uw tegoed af gaat. In uw account kunt u zien hoeveel krediet u nog heeft.

Tips bij het opstellen van de vacature
Wees duidelijk en uitgebreid bij het opstellen van de vacature. Werkzoekenden willen graag een duidelijk beeld van wat u zoekt en in de aanbieding heeft en schrijven graag een sollicitatiebrief op maat.
Plaats uw contactgegevens niet in de vacaturetekst. U voorkomt hiermee acquisitie door andere partijen en dat uw mailadres door spambots wordt opgepikt. Kandidaten die zijn ingelogd kunnen uw bedrijfs en dus contactgegevens naast de vacatures zien en ten alle tijde ook via de website direct contact opnemen.

Meer hulp nodig?

Wellicht heeft u nog niet de juiste kandidaat kunnen vinden of u wilt het zoeken liever uitbesteden aan een specialist? Misschien heeft u er al wel een gevonden welke u graag flexibel zou willen inzetten.

FYGO is specialist in het vast of flexibel aanleveren van (para)medisch personeel. Afhankelijk van uw wensen zoeken wij naar hooggekwalificeerde fysiotherapeuten en we worden aanbevolen door de initiatiefnemer van FysioVacature.

KLIK HIER OM TE LEZEN WAT FYGO VOOR U KAN DOEN

Aanmelden Vacature plaatsen Contact
Vacature van de dag Algemeen fysiotherapeut
  • Roermond
  • parttime
  • hbo
  • tijdelijk
Meld me aan Vacaturemelder
Altijd op de hoogte van actuele vacatures, deel je cv en wordt zo gevonden door werkgevers
Ervaringen van bezoekers Fysiotherapie de Rubroek, Rotterdam
Ik heb ongeveer 9 reacties ontvangen nav de plaatsing. Het is mij uitstekend bevallen en de vacature is inmiddels ingevuld. Paulien Wildhagen