Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Praktijk te Koop

Waarom praktijktekoop.com?

Na een korte zoektocht in mijn netwerk, van met name fysiotherapeuten, kwam ik er achter dat veel praktijkhouders binnen enkele jaren of zelfs sneller hun praktijk willen overdragen danwel verkopen. Het is echter nog steeds not done om zomaar een bordje “Te Koop” aan de voorgevel te hangen en zodoende blijkt het lastig om vraag en aanbod bij elkaar te laten komen. En zo komen geïnteresseerde opvolgers of overnamekandidaten niet op het spoor van het huidige aanbod.

Met de website “praktijktekoop.com” wil ik graag helpen om vraag en aanbod online bijelkaar te brengen. De website is nog niet af terwijl ik dit schrijf maar websites zijn natuurlijk nooit af en zullen altijd doorontwikkeld moeten worden. (stilstand = achteruitgang)

Op praktijktekoop.com zullen allereerst praktijken voor fysiotherapie in de etalage worden gezet. Dit kan desgewenst met of zonder contactgegevens en als dit een succes blijkt, kunnen andere praktijken (tandarts, ergotherapeut, etc.) natuurlijk volgen.

De website is momenteel een proefballon en wordt u gratis aangeboden. We willen natuurlijk allereerst weten of we jullie hier überhaupt mee kunnen helpen!

Vacature van de dag Algemeen fysiotherapeut
  • Alphen aan den Rijn
  • fulltime
  • hbo
Meld me aan Vacaturemelder
Altijd op de hoogte van actuele vacatures, deel je cv en wordt zo gevonden door werkgevers
Ervaringen van bezoekers Anne-Marie Mulder, Haren
Bedankt voorde geleverde service van de afgelopen jaren. Ik heb er een aantal keren een tijdelijk contract door gekregen.