Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Physio and Fitness

Physio & Fitness en Physioshop Boyne Island zijn twee particuliere praktijken in de prachtige kustregio van Queensland, Australie. Met een team van rond de 10 fysiotherapeuten en 3 bewegings wetenschappers  behandelen we een divers scala aan clienten, waaronder musculoskeletale aandoeningen, orthopedische revalidatie en werk- en sportblessures. Deze rol is perfect voor degenen die graag willen groeien, leren en een tastbare impact willen maken.

Onze regio biedt een uitzonderlijke levensstijl. Stel je voor dat je je werkdag beëindigt en direct naar prachtige stranden gaat of geniet van buitenactiviteiten zoals zwemmen, wandelen en vissen. Het gebied heeft een warme gemeenschapsfeer, levendige lokale markten en een ontspannen levensritme, waardoor het een ideale plek is om te wonen en werken als je houdt van het buitenleven. 

Voor meer informatie over onze praktijken zie www.physio-shop.com.au en www.physioandfitness.com.au.

Om te werken in Australie is een werkvergunning nodig, waar wij je bij kunnen helpen. Daarnaast is professionale registratie nodig bij AHPRA, waar wij je ook bij kunnen helpen. Wij zoeken kandidaten die voor een minimale periode van 2 jaar bij ons willen komen werken.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren