Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Medifit

Waarom wil je bij ons werken? 

Medifit is een begrip in Barneveld, een mooie vooruitstrevende praktijk. Voor werknemers is de prettige sfeer garantie om met plezier naar je werk te komen. Daarnaast streven wij ernaar om iedere therapeut te laten ontwikkelen in een richting die hij/zij leuk en interessant vindt. Hierbij zoeken we naar balans dat het goed is voor de praktijk, maar creëren we het gevoel dat we functioneren als team om de praktijk verder te ontwikkelen.

Binnen Medifit kijken we ook of er neventaken zijn die je interesseren, want patiënten behandelen is leuk en onze corebusiness, maar daarnaast kan het ook uitdagend zijn om andere taken binnen Medifit tot een succes te maken. 

Clienten komen eveneens graag mij Medifit vanwege een goede sfeer. Ze voelen zich welkom en we stralen betrouwbaarheid uit. Daarnaast hoeven ze bij ons ook niet verder te zoeken, want wij kunnen veel, heel veel! Dus met een team aan specialisten kunnen wij een zeer breed scala aan gezondheidsklachten helpen. Is het niet onder de vlag van Medifit, dan is het wel onder hetzelfde dak, of zijn er korte lijntjes met de juiste behandelaar.  

Naast het bieden van zorg, kan je bij Medifit ook terecht als de zorgvraag is afgerond, of als je preventief probeert niet met zorg in aanraking te komen! Hiervoor hebben we de mogelijkheid om zelf te sporten, korte lijntjes wanneer er medisch advies nodig is en een samenwerking met de diëtiste en leefstijlcoach om tot een goede aanpak te komen.  

Kortom, tijd voor een kennismakingsgesprek!  

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren