Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Health Plus

Wij zijn Health Plus. Een jong bedrijf met een passie voor het menselijk lichaam. Vanuit ons Gezondheidscentrum in Oirsbeek, helpen wij iedereen, zowel jong als oud, bankzitters als atleten, om het maximale uit hún lichaam te halen.

Dit doen we door (preventief) te coachen op een gezonde levensstijl en (curatief) een gerichte aanpak te bieden tegen klachten wanneer het lichaam niet (meer) optimaal beweegt.

Hoe we dat doen? Onze aanpak is uniek. Wij zien onze klanten om wie ze zijn. Hoe hun lichaam functioneert en wat zij belangrijk vinden in hun dagelijks leven. Dit combineren we in onze aanpak. Wij leveren de tips en het plan, onze klant levert het resultaat. We zien dit als een samenwerking. Wij enthousiasmeren aanstekelijk door het delen van onze blik op een actief leven en bieden de techniek om inzicht te krijgen. Onze klant neemt vervolgens de verantwoordelijkheid door zelf aan de slag te gaan. Waarom doen we dit?

Je gezondheid is echt wat waard. Het geeft ons energie om onze blik op een gezond leven te delen. Om zo onze klant zelfstandig de juiste keuzes te laten maken met goede gewoontes. We geloven dat we zo structureel een positieve bijdrage kunnen leveren. Als hún Plus voor gezond leven.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren