Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

FysioStaete Ureterp

Wij zijn een eerstelijnspraktijk voor fysiotherapie gevestigd in een karakteristiek pand aan de weibuorren in Ureterp, daarnaast hebben we ook een locatie in Drachtstercompagnie. Wij hebben de beschikking over meerdere ruime behandelkamers en een grote goed uitgeruste oefenzaal. Wij zijn met 5 fysiotherapeuten en hechten aan een goede onderlinge teamsfeer. Men kan bij ons terecht voor verschillende specialisaties, waaronder: manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, sportfysiotherapie, dry needling, en (lymf)tapen.

Goede fysiotherapie bestaat volgens ons uit kwaliteit en aandacht voor de patiënt en de onderliggende problematiek. Een goed persoonlijk contact met de patiënt is hierbij belangrijk, evenals korte lijntjes met huisartsen en overige zorgverleners.

Om goede kwaliteit te blijven verzorgen vinden wij het belangrijk om te investeren in bij- en nascholingen van onze therapeuten. Wij hebben wekelijks collegiaal-overleg, waar er onder meer ruimte is voor het bespreken van casuistiek. Voor een optimale behandeling maken we gebruik van elkaars specalismen, kennis en expertise.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren