Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysiotherapie MoveWell

MoveWell is een moderne en dynamische praktijk in Hilversum met fysiotherapie, kinderfysiotherapie, manuele therapie, geriatrie fysiotherapie, rugrevalidatie, sportrevalidatie, oefentherapie en medische fitness. Ons team is nu 19 man/vrouw sterk. Wij investeren in en volgen de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen om de patiënt optimaal te helpen. Zo werken wij met de modernste apparaten in de zorg van dr. Wolff stabilisatie tot aan shockwave en echografie.

Wij hebben een hecht team; een team met humor, warmte en gezelligheid. Patiënten voelen deze vibe en dat willen we zo houden. Kortom, we gaan vrolijk naar werk en lachend naar huis. Onze kinderen voelen zich op hun gemak.

Kortom, solliciteer op een praktijk waar iedereen zich thuis voelt. Een praktijk waar alles wordt uitgevoerd als team. Ben jij iemand die onmisbaar wil worden in ons team? Een gezellig jong bruisend innoverend team! Lets go!

ERVARINGEN VAN ONS TEAM!:

Eva:

‘Ik vind het zo leuk om bij MoveWell te werken, omdat het een heel gezellig team is met Sten als bindende factor. Iedere dag ga ik met plezier naar mijn werk en vind ik het fijn om samen met het team mensen te kunnen helpen.

Jarco:

‘Bij MoveWell ben je onderdeel van een hecht team dat streeft naar de beste kwaliteit en zorg voor de patiënt. Daarnaast is er altijd tijd voor een grapje of een praatje, dus als je leuk en betekenisvol werk wilt verrichten waarbij je het ook nog naar je zin hebt, dan is MoveWell iets voor jou.’

Carlien, fysiotherapeut:

‘MoveWell is een gezellig team met een goede mix van jong en oud. We vullen elkaar goed aan in activiteiten en gebruiken dit om onze patiënten zo goed als mogelijk te helpen. De sfeer onderling is leuk en altijd met een lach en een grap.’

Mariëlle:

‘Waarom vind ik werken bij Movewell gaaf, omdat:

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren