Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Ergatis BV

Ergatis is een medisch expertisecentrum op het gebied van arbeid en gezondheid, gespecialiseerd in het beoordelen van medische klachten van mensen met (dreigend) langdurig verzuim. In onze multidisciplinaire trajecten objectiveren wij samen met specialisten en deskundigen de klachten waarmee een medewerker op het werk uitvalt en brengen we de gevolgen die dit heeft voor de belastbaarheid voor arbeid in kaart.  

Kannick biedt een effectieve oplossing om het verzuim te verkorten (of te voorkomen) bij medewerkers met fysieke en/of mentale klachten. Onze integrale begeleiding, gebaseerd op het verband tussen lichaam en geest, leidt tot het beste en duurzaamste herstel. We richten ons op wat medewerkers wél kunnen en streven naar snel en duurzaam herstel met een persoonlijke en resultaatgerichte aanpak. 

Kannick valt onder de bedrijfsvoering van Ergatis en beide organisaties maken deel uit van het netwerk Zorg van de Zaak. Zorg van de Zaak is hét bedrijfsgezondheidsnetwerk voor werkend Nederland. Tot het netwerk behoren onder andere arbodiensten, interventiebedrijven en zorginstellingen die met elkaar integrale oplossingen bieden voor de ontwikkeling van vitale organisaties waarin mensen worden versterkt in het voeren van eigen regie over hun gezondheid, werk en leven.

Ergatis en Kannick werken landelijk en hebben een vestiging in Amsterdam, Rotterdam, Den Bosch, Breda, Zwolle en Nijmegen. Voor de onderzoeken wordt ook gebruik gemaakt van de locaties van Zorg van de Zaak.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren