Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Sanos

Sanos is een multi-disciplinaire praktijk waarbij de best mogelijk zorg bovenaan staat. Wekelijks overleg, zoeken naar de beste behandeling voor iedere patiënt (n=1) en samenwerking staan bij ons voorop.

De chiropractoren die in de praktijk werken zijn van de nieuwe generatie, waarbij niet altijd en alleen maar wordt gemanipuleerd. We praten niet over "scheve wervels" maar juist over functie, disfunctie, balans, stabiliteit en functioneel trainen gericht op 4 dimensies. Zodat blokkades niet terugkomen en beweegpatronen worden geoptimaliseerd.

We gebruiken kennis van onder andere Prof Stuart McGill, FMS, SFMA, Craig Liebenson, Dry needling en taping We hebben een oefenzaal met een Keiser Infinity series, matjes, spiegels, elastieken en gewichten om op die manier je lichaam onder controle te krijgen.

we hebben fysiotherapeuten, chiropractoren, massagetherapeuten een osteopaat én een leefstijl/vitaliteitscoach. 

Daanaast hebben we wekelijks overleg. Waarbij we kennis delen, lastige casuistiek bespreken en op een leuke manier van elkaar leren. Dit zie je op weinig plekken dat dit echt wekelijks gedaan wordt. Verder krijgt iedere patient een uitgewerkt persoonlijk behandelplan. Waarin staat wat de werkdiagnose is, wat belangrijke bevindingen zijn en adviezen. op deze manier geef je je patient goed inzicht over de klacht en wat hem / haar te wachten staat qua verwachtingen en beloop van het herstel. Ook dit doet bijna geen enkele praktijk. In onze ogen een gemiste kans, want de behandeling begint met inzicht en educatie. Alleen alles wat je vertelt aan je patient wordt voor een groot deel vergeten. We lossen dit op door een persoonlijk behandelplan uit te werken en mee te geven aan de patient. Dat is echt goede zorg leveren

We zijn begonnen met SAnos rugzorg en heten nu Sanos - multidisciplinair centrum. Zoals op onze website te zien is hebben we drie specialisaties binnen de praktijk. alle wervelkolom gerelateerde klachten (rugzorg). Daarnaast Sport&Performance waar we veel doen aan blessure behandeling én preventie. Onze laatste specialisatie is Healthy Aging. Waarbij we samen met het Microbiome Centrum intensief samenwerken op het gebied van microbioom en voeding. Daar komt ook onze vitaliteitscoach bij kijken. Gericht op voeding, maar ook op inzicht geven en verminderen van stress. 

Kom bij ons kennismaken. 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren