Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysio Witt

Fysio Witt is sinds 2004 gevestigd in Wormer. Per mei 2009 hebben we intrek genomen in een zeer ruime locatie waarbij een flinke moderniseringsslag is gemaakt. Ruime behandelruimten en een goed uitgeruste oefenruimte. Door de jaren heen is flink geïnvesteerd in kwaliteit zodat we vooraan kunnen blijven meelopen in de veranderingen die op ons af komen. We zijn HKZ gecertificeerd, aangesloten bij Zorg1, Chronisch Zorgnet, het geriatrienetwerk, schoudernetwerk Zaanstreek Waterland en de Alliantie voor Fysiotherapie Zaanstreek Waterland. Verder werken we inpandig samen met een registerpodoloog. Met collega fysiotherapiepraktijken en andere 1e-lijns disciplines zijn goede contacten zodat we van elkaars deskundigheid gebruik kunnen maken. We zijn altijd "Pluspraktijk" geweest. Hoewel dit concept recent is verlaten werken we nog steeds volgens deze principes. We zijn door de ruime opzet toegankelijk voor rollatorgebruikers, rolstoelen en scootmobielen tot in de behandelkamers zelf.

We hebben met alle verzekeraars het hoogste contract getekend (en daarmee de beste tarieven) waaraan ook de arbeidsvoorwaarden van medewerkers aan gekoppeld zijn.

Onze zorgverlening is gericht op herstel van belemmeringen die onze cliënten ervaren bij het bewegend functioneren in hun dagelijks leven, werk, hobby/sport en sociale leven / participatie in de maatschappij. Een belangrijke pijler is inzet op (wijkgerichte) preventie ter voorkoming van zorgkosten. Zorg op maat, de juiste zorg op de juiste plek en dichtbij huis.

De hoogste kwaliteit en klanttevredenheid staat daarbij centraal, getoetst door daarvoor aangewezen en gecertificeerde instellingen. We streven ernaar de best presterende praktijk in ons werkgebied te zijn.
We leven in een maatschappij waarin het steeds belangrijker gevonden wordt dat zaken snel geregeld kunnen worden. Patiënten willen ook snel bij een hulpverlener terecht kunnen. We hanteren dan ook geen wachtlijst doordat we, indien nodig, direct capaciteit kunnen bijzetten.
Bij ons staan klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, integriteit en doelmatigheid (zinnige, zuinige zorg) in het hoogste vaandel.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren