Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysiotherapiepraktijk Verdipark

Wij zijn een fysiotherapiepraktijk in de Wijk De Aalderinkshoek in Almelo en hebben drie vestigingen, waaronder één in zorginstelling Hoog Schuilenburg. Onze praktijk kenmerkt zich door zijn sterke binding met de wijk en onze patiënten. Vanaf 2011 zijn wij een pluspraktijk. Vanaf 2020 zijn wij aangesloten bij De Stichting Keurmerk Fysiotherapie.

In onze praktijk heerst een gemoedelijke sfeer, we zijn ambitieus, gaan goed en respectvol met elkaar om en de nodige humor zorgt voor een ontspannen randje. Onze ervaring is dat deze combinatie door patienten en collega's erg wordt gewaardeerd. 

Wij oefenen veel in de oefenzaal en houden van functioneel oefenen, werken erg veel met bijvoorbeeld hindernisparcours/obstakels/wandrek en functionele oefenmaterialen. Natuurlijk hoort daar apparatuur ook bij zoals hometrainer, loopband, pulleyapparatuur etc. 

Zelfredzaamheid vinden wij ook erg belangrijk, hiervoor hebben we zelfs een eigen methodiek ontwikkeld, waardoor men meer inzicht krijgt in zijn/haar niveau van functioneren en waar men naartoe wil werken.

We hebben diverse specialisaties in huis maar kijken bij elke aandoening altijd naar de totale mens en zijn omgeving/context. Naast specialisaties blijft de algemeen prakticus dus altijd een goede basis voor het vak fysiotherapie.

Voor sollicitaties bellen naar 0546 539993 of mailen naar info@verdiparkfysio.nl

 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren