Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysioconnect

Missie

Bij Fysioconnect maken wij de verbinding tussen de mens en het vak fysiotherapie. Het lichaam heeft een zelfherstellend vermogen, maar soms lukt het niet om een bepaalde levensstijl of gewoonte te doorbreken. Fysioconnect helpt je om dat zelfherstellende vermogen weer aan te spreken.
Onze praktijk staat voor innovatie, veilig behandelen met evidentie en ruime behandelkamers met een warme inrichting. Uiteraard hebben we ook heerlijke koffie.

Onze fysiotherapeuten zijn leergierig, inlevend en luisteren goed. De kracht van Fysioconnect is dat wij vanuit een holistische visie met jou het gesprek aangaan. Onze kernwaarden zijn dan ook Luisteren, Onderzoeken, Behandelen en Evalueren.

Fysioconnect werkt multidisciplinair samen met huisartsen, neurologen, orthopeden, psychologen, tandartsen, podotherapeuten en arbodiensten.

Visie

Bij Fysioconnect willen we een gedragsverandering teweegbrengen vanuit een intensieve samenwerking met jou als klant. Wij willen dat je je verantwoordelijk voelt voor je eigen gezondheid.

Wij kijken naar de mogelijkheden om een verschuiving te laten plaatsvinden van blessure (ziekte) naar gezondheid en van zorg (eenzijdig) naar gedrag (hoe ga ik met mijn lijf om in de toekomst?).

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren