Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

SMC Tilburg

Bij SMC Tilburg werk je in een fantastisch team met hele fijne collega's! Je kijkt verder dan alleen de toegevoegde waarde van je eigen discipline en werkt (multidisciplinair) samen met collega's aan het beste resultaat voor de patiënt. Je hebt dan ook directe lijnen met de sportartsen, ergotherapeuten, psychologen, pilatesdocenten en uiteraard je collega fysiotherapeuten. Er vindt 1 keer per 3 weken een vakinhoudelijk overleg plaats waarin je met jouw team je patiënten bespreekt. Je collega's zijn er dan ook echt om jou te helpen bij je vragen. En natuurlijk ook andersom. Ook besteden we veel aandacht aan het vernieuwen en innoveren binnen de zorg. Naast het sparren op de inhoud hebben we regelmatig een gezellige borrel activiteit op de planning staan.

Het SMC Tilburg is een medisch centrum gespecialiseerd in beweegklachten. Wij hebben een multidisciplinair team bestaande uit sportartsen, fysiotherapeuten, ergotherapeut, psychologen en pilatesdocenten; ieder een eigen specialisatie. Alle expertise is in huis om door intensieve samenwerking binnen ons team, patiënten met een gedegen plan van aanpak helpen te herstellen van een (langdurige)klacht of blessure. Een hoge kwaliteit van zorg, patiëntgerichte aanpak en multidisciplinaire samenwerking staan hierbij centraal.  

Wij werken samen met verschillende bekende bedrijven en instanties. Patiënten kunnen bij ons terecht voor verschillende vormen van fysiotherapie, voor ergotherapie, voor sportgeneeskunde en voor het volgen van een revalidatietraject na letselschade (ConAct). Wij werken veel met breedte en topsporters en daarnaast hebben wij de expertise in Dans en Muziek voor de begeleiding van amateur en professionele dansers en musici.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren