Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

van broekhoven fysio

Van Broekhoven Fysio is geen 'standaard' praktijk,  we zijn juist een praktijk waar de zorg voor onze, vaak complexe, patiënten en de goede sfeer binnen ons team van groot belang zijn. Onze moderne praktijk in Roosendaal/Etten-Leur biedt talloze innovatieve mogelijkheden om je als fysiotherapeut verder te ontwikkelen.

Doelgroepen: We hebben een regionale functie en richten ons op de doelgroepen geriatrie/neurorevalidatie, orthopedie, hart/vaat/long, oncologie/oedeem en kinderen. In al deze richtingen hebben we master opgeleide collega's omdat we vinden dat onze complexe patienten de beste zorg verdienen die ze kunnen krijgen. 

Samenwerking: We werken veel en intensief samen met anderen. Soms in ons eigen pand met bijvoorbeeld de ergotherapeut, de dietiste, of de orthopedisch schoenmaker, vaak ook extern met bijvoorbeeld de revalidatieartsen, collega paramedici en gespecialiseerde verpleegkundigen. We maken deel uit van vele netwerken, o.a. parkinsonnet, chronisch zorgnet, nahfysionet, geriatrienetwerk, sportnetwerk Bravis zh, etc. 

Ontwikkeling: Omdat we meerdere doelgroepen bedienen, kun je je bij ons ook op verschillende vlakken specialiseren. We ondersteunen dit met een gerichte (master) opleiding en interne begeleiding, zodat je in je eigen tempo deze specialisatie kunt eigen maken. 

Team: We hebben een super leuk team er voor elkaar is op de praktijk, maar ook daarnaast. We gaan regelmatig samen padellen en soms wordt er met een aantal collega's bijvoorbeeld mee gedaan aan een strong viking run.....

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren