Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysiotherapeutisch Centrum Van Bergen

Fysiotherapeutisch Centrum Van Bergen – Waar je wordt gezien – .

Breed gespecialiseerd en goed vertegenwoordigd in netwerken en samenwerkingen. Wij zijn klantgericht, kwaliteit gedreven en collegiaal.
En bieden een gezellig team met een uitstekende werksfeer, ruimte om je te kunnen ontplooien en goede scholingmogelijkheden.

Onze Golden Circle

Waarom:
In alles wat wij doen, willen wij samen met de patiënt/cliënt het beste resultaat bereiken. Wij gaan uit van mogelijkheden.

Hoe:
Wij bereiken het beste resultaat door goed te luisteren naar onze cliënten/patiënten en omgeving. Door duidelijke uitleg te geven over de behandeling en het te bereiken resultaat, stemmen we met elkaar de verwachtingen af.
De open en gezellige sfeer maakt alles bespreekbaar en geeft ontspanning. We maken gebruik van samenwerking, vernieuwende ontwikkelingen, specialistische kennis en zoeken de grenzen van de mogelijkheden op om zo het beste resultaat te bereiken.

Wat:
Wij bieden fysiotherapeutische en oefentherapeutische zorg aan voor jong en in de volgende specialisaties: Manuele therapie, Sportfysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Geriatriefysiotherapie, Oedeemfysiotherapie, Fysiotherapie bij Oncologische patiënten en Handfysiotherapie.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren