Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

M&O Fysiotherapie BV

Wie zijn wij?

M&O fysiotherapie is een groeiende fysiotherapiepraktijk met meerdere locaties verspreid over Den Haag. De praktijk bestaat sinds 2002 en is inmiddels een begrip in den Haag. Sinds 1-1-2021 zijn wij een trotse Keurmerk praktijk.

Kwaliteit betekent voor ons: ‘wat doen we goed en waarin willen we ons verder ontwikkelen’. Wij staan voor passende zorg. Dat wil zeggen: zorg die nodig is, niet meer en niet minder. 

We geven kwaliteit vorm via dagelijks leren van elkaar en onze samenwerkingspartners. Maar ook via scholing , participatie in (wetenschappelijk) onderzoek en ‘extended scope’. Bij onze visie past tevens het leveren van gepersonaliseerde zorg met de patiënt zoveel mogelijk in de regie en gepaste zorg. Deze visie vraagt om interdisciplinaire samenwerking in de wijk met professionals vanuit zorg en welzijn en met de 2e lijn. Maar ook om een team dat goed kan samenwerken en beschikt over een variëteit aan expertise in aansluiting op de belangrijkste doelgroepen van de praktijk. En zeker ook om participatie in diverse netwerken.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren