Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Backelandt fysiotherapie

Sinds 1965 is Backelandt fysiotherapie gevestigd in Tilburg west. Oprichter Willem Backelandt is daar samen met echtgenoot Minny Backelandt-Hogerland en later met broer Joep Backelandt als zelfstandige begonnen. In 1972 is de praktijk verhuisd naar een ruimere locatie aan de Zwartvenseweg. In 1995 zijn de huidige maatschapsleden Franc en Karen Backelandt- Bijl gestart op de huidige locatie aan de Amarantstraat 70 te Tilburg waarbij is uitgebreid met o.a. een oefenzaal. Tevens is toen de weg ingeslagen van uitbreiding van de praktijk met oefengroepen.

In 2006 is de praktijk verder uitgebreid en gemoderniseerd. Inmiddels beschikt de praktijk over 5 behandelkamers, een spreekkamer voor diëtiste, een ruime oefenzaal,  een oefenzaal voor kinderfysiotherapie, een ruime wachtruimte, balie / administratie ruimte en een kleine kantine. Naast de locatie op de Amarantstraat is in 2006 ook de locatie op serviceflat de Duynsberg geopend. Deze locatie bestaat uit een kleine oefenzaal, een keukentje en een behandelkamer. Deze lokatie is alleen toegankelijk voor bewoners van de Duynsberg en het aangelegen appartementencomplex de Duynstaete. 

Sinds 2009 begeleidt Backelandt fysiotherapie HC Tilburg (voorheen TMHC) en heeft ook daar de beschikking over twee behandelkamers voor het sportmedisch spreekuur en de beoordeling en behandeling van HC Tilburg leden.

Sinds 2021 is Backelandt fysiotherapie een van de partners in gezondheidscentrum Koolhoven aan de vlijmenstraat 3 in Tilburg. Op locatie Koolhoven beschikken we over 4 behandelkamers, 1 specifieke kinderfysiotherapie kamer, een ruime oefenzaal, een buiten oefenruimte, een wachtruimte en balie / administratie ruimte. Binnen het gezondheidscentrum werken wij met 11 partners samen om voor u de beste zorg te bieden.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren