Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Focal Meditech B.V.

 

Focal Meditech is ruim 30 jaar gespecialiseerd in hoofd- en armondersteuning voor mensen met een verminderde arm- of handfunctie. Ook op het gebied van omgevingsbedieningen, communicatie, rolstoelaccessoires en beademing is Focal actief. Focal biedt maatwerk aan en is specialist in het opbouwen en integreren van allerlei complexe hulpmiddelen op rolstoelen. Onze producten zijn momenteel te vinden in binnen- en buitenland en worden gebruikt door jong en oud.

Missie en visie

De visie van Focal: Met techniek oplossingen zoeken voor mensen met een functiebeperking. Focal streeft er naar om relevante innovatieve hulpmiddelen te ontwikkelen die met zorg op de markt worden gebracht. Focal denkt niet in beperkingen maar in mogelijkheden. Die gedachtegang willen wij ook graag overbrengen op onze klanten en relaties.

Ons motto

Door goed te luisteren naar de markt gaat Focal aan de slag om daar, op geheel eigen wijze, een passende oplossing voor te zoeken. Ook wanneer een product gemaakt is, is Focal nog niet klaar. Wij blijven kritisch op onszelf, zodat we onze producten en diensten kunnen blijven optimaliseren.

Daarom luidt ons motto: Luisteren, maken, verbeteren.

Samen

Door  samen te werken  met universiteiten kunnen we inspelen op actuele vraagstukken en een bijdrage leveren aan toekomstige ontwikkelingen. Ook hebben we nauw contact met belangenverenigingen, hogescholen, ziekenhuizen en zorginstellingen om op verschillende vlakken naar diepgang te zoeken.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren