Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysiotherapie Westland

edereen heeft een eigen verhaal en dat vraagt om een persoonlijke aanpak van uw gezondheidsprobleem.

Bij Fysiotherapie Westland werken wij daarom één op één. Zo krijgt u alle aandacht die u verdient. Wij maken daarbij gebruik van de laatst bewezen methoden en behandeltechnieken.

Tijdens de intake zullen we samen met u uw gezondheidsprobleem in kaart brengen. De vragenlijst die u vooraf via de mail toegezonden hebt gekregen zal hierbij ondersteunend zijn. Wij kiezen een geschikte therapeut waarbij zijn of haar specialisatie aansluit op uw klacht. Heeft u een specifieke voorkeur kunt u dit altijd aangeven. Als tijdens het behandeltraject blijkt dat andere disciplines nodig zijn om het herstel te bevorderen, dan wordt dat in overleg met u verzorgd.

Vervolgens vindt er een fysiotherapeutisch onderzoek plaats. Met behulp van aanvullende diagnostische middelen, bijvoorbeeld echografie en/of vragenlijsten, zijn we nog beter in staat om tot de juiste diagnose te komen.

Behandelingen vinden in eerste instantie altijd plaats in de behandelkamer. Het lichaam moet in de juiste conditie zijn voordat we kunnen gaan oefenen. Voor oefentherapie hebben wij een oefenzaal tot onze beschikking. Als u niet naar de praktijk kunt komen, behandelen wij u ook aan huis.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren