Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysio Plein West

Fysio Plein West, een groeiende fysiotherapie keten in Amsterdam, met 2 locaties, zoekt een gedreven fysiotherapeut voor onze vestiging in Amsterdam IJburg en West. We hebben een hecht team van 7 enthousiaste werknemers en bieden hoogwaardige zorg met specialiteiten zoals echografie, shockwave, EPTE electro therapie, en dry needling. 

Onze missie is duidelijk: pijnvrij bewegen voor iedereen in en om Amsterdam IJburg en West. We hebben korte lijnen met artsen en behandelen orthopedische klachten na operaties. 

Bij Fysio Plein West draait het om multidisciplinaire samenwerking in een modern centrum met alle benodigde faciliteiten. Verschillende disciplines als; bedrijfsartsen, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, psychologen en leefstijl coaches. Het pand beschikt over vier behandelruimtes, een wachtkamer, een ruime oefenruimte met apparaten, een kleedkamer met kluisjes, een keuken voor collega’s en een vergaderruimte. Als je gepassioneerd bent over je vak en gezond bewegen, dan verwelkomen we je graag in ons team!

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren