Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysiotherapie De Marren

Vacature Fysiotherapeut(e)

Lijkt het je leuk om in een praktijk te werken waar je je kan ontplooien, veel vrijheid krijgt en leuke collega’s hebt? We zoeken een nieuwe collega die onze praktijk komt versterken!

Ook als je net van de opleiding komt ben je van harte welkom voor een gesprek.

Onze praktijk heeft vier vestigingen in de de mooie Zuidwesthoek van Friesland. We bieden onze zorg aan in Workum, Balk, Oudemirdum en Warns. Op al deze locaties hebben we mooie behandelkamers mét airconditioning!

Het wonen in de Zuidwesthoek is relatief goedkoop en je kan genieten van de bossen in Gaasterland en genieten op het water in een sloepje of zeilboot. Ben je actief dan heeft de Sudwesthoek veel te bieden (kite)surfen, zeilen, lange wandelingen of mountainbiken door de Gaasterlandse bossen!

We hebben verschillende disciplines in de praktijk: manuele therapie, oedeem therapie, shockwave en dry needling. Onze patiëntenpopulatie is gevarieerd. We doen onder andere behandelingen aan huis en begeleiden patiënten bij hun revalidatie in onze oefenruimte. Wij werken met het softwareprogramma Incura. Het zou fijn zijn als je hier ervaring mee hebt, maar anders helpen we je graag!

Onze praktijk bestaat uit vijf ervaren fysiotherapeuten met ieder een eigen specialiteit. Iedereen werkt zelfstandig en krijgt de ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Daarnaast zijn we een gezellig team en hebben we regelmatig een teamuitje. Als je nu reageert ben je misschien nog net op tijd voor ons teamuitje op Texel;) Heb je interesse en ben je nieuwsgierig? Bel of app ons gerust op 06-23893161 of stuur een mail naar: c.schuurs@fysiotherapiedemarren.nl
Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Vaste baan

Parttime uren: 20-38 per week

 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren