Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Topfysio Wommels

Topfysio Wommels is een energieke praktijk, gevestigd binnen een sportcentrum met een mooie, heel ruime, pas gemoderniseerde behandel- en trainingsruimte. Als praktijk richten we ons op een actieve revalidatie. Hierbij zien we hands-on technieken als dry needling als voorwaarde scheppende behandelmethodes in een actief herstel voor de patiënt. Revalidatie gaat naar ons idee verder dan enkel de behandeling op de praktijk: adviezen over bijvoorbeeld leefstijl, oefeningen voor thuis of manier van sportuitvoering horen daar ook bij. Binnen Topfysio Wommels stellen we het doel van de patiënt centraal in het behandeltraject, we gaan voor maatwerk en het optimale resultaat.

Naast de sportieve kant, zijn we ook gespecialiseerd in kinderfysiotherapie. Daarbij behandelen we kinderen zowel op de praktijk, thuis als op scholen.

Omdat we veel potentie zien in groei voor de praktijk de komende jaren, is er veel ruimte voor eigen inbreng en het ontwikkelen van mono- of multidisciplinaire activiteiten. Hierbij zoeken we graag de samenwerking met sportclubs en andere disciplines op.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat we werknemers mogelijkheden willen bieden om verder te ontwikkelen of specialiseren middels relevante cursussen of opleidingen. 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren