Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysiotherapie Weerdsingel West

Fysiotherapie Weerdsingel West is een allround fysiotherapiepraktijk. Er is aandacht en veel expertise voor zowel de fysieke als de niet fysieke kant van klachten en problemen. De maatschap stelt zich tot doel het bieden van doelmatige zorg van goede kwaliteit waarbij de patiënt als persoon centraal staat. De therapeuten maken gebruik van elkaars kennis en specialisaties. De patiënt wordt, waar nodig, door verschillende therapeuten behandeld. Er wordt gewerkt in een prettige rustige sfeer met een vriendelijke bejegening en een persoonlijk benadering van de patiënten en collega’s. We werken vanuit betrokkenheid bij de patiënt en een “goed hart”. We werken zowel “hands on” als “hands off”. Van de patiënt wordt een actieve rol verwacht tijdens het therapieproces.

Wij hebben zowel locaties bij huisartsen als locaties in sportscholen waar we gebruik kunnen maken van de uitgebreide trainingsmogelijkheden.

We zijn referent werkgever waardoor ook mensen van buiten de EU bij ons kunnen werken. Voorwaarde is wel dat de Nederlandse taal goed wordt beheerd.

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Open sollicitatie Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren