Menu
Nog geen account? | Je wachtwoord vergeten?

Fysiotherapie Heerlerbaan

Fysiotherapie Heerlerbaan bestaat al ruim 30 jaar en een begrip in de omgeving. Onze praktijk staat bekend om een breed scala aan behandelingen en specialisaties maar vooral aandacht voor de patiënt. Wij werken met een klein, hecht team van 7 therapeuten waarin openheid, wederzijds respect, vertrouwen en een goede werksfeer voorop staat.

Wij begeleiden met veel passie en plezier patiënten bij het behalen van het gewenste resultaat d.m.v. het geven van informatie en advies en het bespreken van de aanpak en voortgang van de behandeling. Hierbij zijn duidelijkheid, transparantie en een empahtisch vermogen belangrijk.  De leeftijd van onze patiënten is breed: van jong tot oud. Er wordt gewerkt met een actieve aanpak, waarbij de patiënt ook zelf aan het werk wordt gezet om aan zijn/haar herstel te werken.

Naast het behandelen van algemene- en chronische klachten is onze praktijk gespecialiseerd in o.a. COPD- en COVID revalidatie, kaak-, oedeem- en oncologie therapie, (medische) trainingstherapie, shockwave en dry-needling. Extra specialisaties zoals bekken- of psychosomatische therapie zijn van harte welkom!

 

Vacatures

Log in of maak een account aan om op de vacatures te solliciteren.

Op het moment zijn er geen vacatures.

Favoriet
Bedrijfsinformatie is alleen te bekijken met een kandidaat account.
Login Registreren